PRVI TAMNOPUTI REPREZENTATIVAC SRBIJE Krademo Englezima čudo od deteta - fudbaler Arsenala postaje "orao"

10:49 | 03-10-2023

Fudbal 0

Da li vam ime Lusi Džon Zečević zvuči poznato?

Džon Luis

On je mladi fudbaler Arsenala, ima samo 15 godina i potiže strašne golove... Ovaj napadač mogao bi da postane član reprezentacije Srbije prenosi "Sportal".

To je najavljeno na poznatoj stranici "Serbian Football Scout", uz njegov intervju koji bi trebalo uskoro da se objavi.

Radi se o jednom od većih fudbalskih talenata Tobdžija, koji je već prebačen u U18 tim.

- Srećan sam da sam u poziciji da mogu da predstavljam i Srbiju i Englesku, biće mi čast da predstavljam jednu od ovih zemalja u budućnosti - rekao je Luis.

Sa majkom Srpkinjom i ocem Englezom, Luis ima jedinstvenu priliku da predstavlja bilo koju naciju na međunarodnoj sceni.

Iako je on nesumnjivo na radaru omladinskog pogona Engleske, u Srbiji raste uzbuđenje zbog mogućnosti da obuče dres nacionalnog tima. Ako odluči da predstavlja Srbiju, mogao bi da postane prvi crni igrač kome je to pošlo za rukom, obeležavajući značajan trenutak u istoriji fudbala nacije. Luisov potencijal nije prošao nezapaženo ni van terena. Nedavno je potpisao ugovor sa Arsenalom i obezbedio sponzorski ugovor sa svetskim gigantom sportske odeće.

Srbija bi mogla da dobije ozbiljno pojačanje...

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading