NOVI HAOS U ŠPANSKOM FUDBALU Nakon Barselone, sada za podmićivanje optužen Real

13:45 | 03-10-2023

Fudbal 0

Ozbiljna bura podigla se u Španiji ponovo kada je umešanost najjačih klubova u mutne radnje sa sudijama u pitanju

Florentino Perez
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Slučaj "Negreira", gde je Barselona optužena da je godinama podmićivala sudiju i zauzvrat dobijala pomoć od na njenim mečevima, otvorio je "Pandorinu kutiju" i a već je pokrenut novi slučaj, a ovoga puta je kao optuženi označen drugi velikan - Real Madrid i njegov predsednik Florentino Perez.

Protiv prvog čoveka Reala javno je na RAC 1 pričao bivši šef nacionalne policije Španije, Hose Manuel Viljareho, koji je rekao da Florentino Perez podmićuje sudije i da je godinama nedodirljiv, te da se zbog toga ništa nije dogodilo.

- Florentino Perez je već podmićivao sudije pre nego što je to uradila Barsa. Onajko se usudi da prijavi Florentina bio bi samoubica. Nemoguće je uopšte da se sudi i da to utiče na Florentina Pereza - optužbe su bivšeg šefa policije u Španiji.

Real je odmah odgovorio zvaničnim saopštenjem i najavio je da će pokrenuti sudski podstupak protiv Viljareha na osnovu optužbi protiv prvog čoveka kluba sa Santjago Bernabeua.

- Predsednik FK Real Madrid Florentino Perez naredio je da se odmah pokrene odgovarajući sudski postupak protvi bivšeg komesara Viljareha zbog lažnih optužbi na katalonskoj radio stanici RAC1 - navodi se u saopštenju Reala.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading