DINAMO ŠVERCOVAO SLEPOG PUTNIKA Skandal kakav se ne pamti: Huligana obukli u opremu kluba, pa ga stavili u avion

14:14 | 03-10-2023

Fudbal 0

Strašan skandal trese Dinamo...

Dinamo Zagreb
EPA-EFE/DANIEL KASAP

A hrvatski magazin Nacional tvrdi da Dinamo već dugo vremena krije jednu stvar u vezi za ovaj šokantan slučaj iz avgusta u Atini.

Naime, novinari magazina su od izvora bliskog čelnicima Dinama saznali su da je klub već mesec i po dana na iglama u strahu od curenja informacija u javnost o tome kako se u avionu s kompletnom ekipom Dinama nalazio "slepi putnik".

U Grčku su, kako navodi Nacional, otputovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atine se vratilo njih 65.

Slepi putnik je navodno bio jedan od članova "Bed blu bojsa", a delegacija mu je dala Dinamovu odeću te ga potom stavila na čarter let i odvezla u Zagreb.

U pitanju je Dino Kordić, sin Željka Kordića, inače službenika i poslanika u Skupštini Dinama.

Kordić je u Atini zvao prvu damu Dinama Vlatku Peras, a ona je po njega poslala dva čoveka, što je prema hrvatskom magazinu on potvrdio policiji.

Pre nego što su ga pokupili, Kordić se sakrio u grmlju nakon masovne tuče te je ta scena izgledala kao da dolazi iz nekog filma.

Podsetimo, Kacuris je ubijen u masovnoj tuči navijača pred utakmicu AEK-a i Dinama iz Zagreba u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading