TOTALNA FRKA ZBOG MAŽIĆA Dobio zadatak, Ukrajinci pobesneli zbog "Rusa"

14:41 | 03-10-2023

Fudbal 0

Nastala je velika frka...

Milorad Mažić
Alo! Vladimir Marković

Legenarni Milorad Mažić je delegiran kao kontrolor na sutrašnjem meču Šahtjora i Antverpena i zbog toga je nastao veliki problem...

Ovaj izbor UEFA nije naišao na dobrodošlicu u Ukrajini. Štaviše, tamošnja javnost je besna i ovaj potez evropske kuće fudbala smatra sramotnim!

Mažić je od ove jeseni zaposlen u Fudbalskom savezu Rusije kao predsednik Sudijske komisije. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa Rusima i biće glavno odgovorno lice za arbitre u tamošnjem fudbalu.

Ukrajincima smeta što je Mažić delegeiran baš njihovom klubu iako je zaposlen u Rusiji čiji predstavnici su izbačeni iz većine sportskih takmičenja.

Tamošnji mediji pišu da je nedopustiv potez UEFA da izabere čoveka koji je u jeku rata u Ukrajini pristao da zarađuje novac u, za njih, „terorističkoj zemlji“ koja je izopštena iz većine sportskih dešavanja.

Mažićev posao sutra će biti da oceni deljenje pravde od strane slovenačkog arbitra Radeta Obrenovića i njegovih pomoćnika.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading