SRBINA ĆE BODRITI CELA FAMILIJA NA "MARAKANI" Fudbaler Jang Bojsa pred duel sa Zvezdom poručio: Nikada neću kriti odakle sam

17:50 | 03-10-2023

Fudbal 0

Reč je o vezisti rođenom u Lucernu, koji je poreklom iz Republike Srpske.

Darian Maleš

 

Fudbaleru Jang bojsa Darianu Malešu (22) porodica će doći u Beograd, kako bi ga bodrila u meču sa Crvenom zvezdom, otkrio je igrač za švajcarske medije.

Reč je o vezisti rođenom u Lucernu, koji je poreklom iz Republike Srpske. Jedno vreme je Fudbalski savez Srbije pokušavao da ga nagovori da obuče dres "orlova", ali je fudbaler izabrao reprezentaciju zemlje u kojoj je odrastao. 

Nije ni čudo što njegovoj porodici Srbija i Beograd mnogo znače. Svi oni biće prisutni sutra veče od 21. čas na meču 2. kola grupe G Lige šampiona crveno-belih i Jang bojsa. Ekipa iz Berna u poslednjih desetak dana odigrala je tri utakmice, a Maleš je igrao u svakoj. Spreman stiže u Beograd.

- Igrao sam u svim utakmicama i baš se dobro osećam. Sad razmišljam samo o utakmici sa Crvenom zvezdom, koja će za mene lično biti jako značajna. Dolazi mi cela porodica, a dolaze i još neki dragi ljudi koji će prvi put imati priliku da me vide na terenu. Mnogo karata sam morao da nabavim - kroz smeh je rekao Maleš.

Vezista je prošao sve mlađe kategorije Lucerna, da bi ga pre tri godine kupio Inter. Put ga je dalje vodio na pozajmice u Đenovu i Bazel, da bi ga ovog leta kupio Jang bojs od "neroazura" za dva miliona evra. 

Javnosti u Srbiji igrač je najviše bio poznat po tome što je sa ovih prostora i što je moglo da se desi da zaigra za Srbiju. I sam fudbaler isticao je da je jako ponosan na svoje poreklo.

- Ne želim i nikada neću da krijem ko sam i odakle sam. Ponosan sam na svoje korene, to niko ne može da mi uzme. Volim da igram za reprezentaciju Švajcarske, ali videćemo šta će se desiti u budućnosti - govorio je Maleš dok je još bio u mlađim kategorijama.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading