PORAZ SRPSKOG SALCBURGA Braga slavila posle neverovatnog preokreta

21:01 | 03-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Sosijedada slavili su kao gosti protiv Salcburga sa (2:0) u meču drugog kola u D grupi Lige šampiona, dok je Braga kao gost bila bolja od Union Berlina nakon velikog preokreta (3:2)

Braga slavila posle preokreta
EPA-EFE/FILIP SINGER


U spektakularnom meču grupe C Braga je gubila 0:2 posle golova Šeralda Bekera u 30. i 37. minutu. 
Delovalo je da će Union osvojiti istorijske, prve bodove u Ligi šampiona, ali da ne bude tako, najviše su se potrudili Rikardo Orta i Bruma. 

Orta je asistirao u 41. minutu Niakateu, a 10 minuta kasnije i Brumi za 2:2. Bruma je u četvrtom minutu nadoknade asistirao za pobedonosni gol koji je dao rezervista Andre Kastro, koji je ušao u igru u 86. minutu. Pre ovog ulaska na teren, od početka sezone Andre Kastro je igrao za Bragu ukupno 30 minuta. 

Real Sosijedad je u grupi D savladao Salcburg po taktovima Braisa Mendeza. Vezista je u 7. minutu asistirao za gol kapitenu Mikelu Ojarzabalu, da bi se zatim i sam upiao u strelce u 27. minutu, asistent je bio Takefusa Kubo. 

Ceo meč za Salcburg odigrali su srpski reprezentativci Aleksa Terzić i Strahinja Pavlović, koji je dobio i žuti karton, dok je u poluvremenu u igru ušao i napadač Petar Ratkov. 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading