NOVI SKANDAL TRESE ŠPANSKI FUDBAL I Florentino Perez davao mito sudijama?

21:46 | 03-10-2023

Fudbal 0

Bivši policajac izneo neverovatne optužbe

Florentino Perez
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Fudbalski klub Real saopštio je danas da će pokrenuti tužbu protiv nekadašnjeg španskog policijskog komesara Hosea Manuela Viljareha, koji je izjavio da je predsednik madridskog tima Florentino Perez podmićivao sudije, prenosi španski sportski list Marka.

Viljareho je u ponedeljak tokom gostovanja na katalonskoj radio stanici RAC1 izjavio da je Perez podmićivao sudije.

- To se dogodilo pred jedan od mečeva sa Barselonom. Perez je jednostavno nedodirljiv i nemoguće ga je krivično goniti - rekao je Viljareho.

Madridski klub je brzo reagovao na izjave nekadašnjeg policijskog komesara.

- Predsednik Reala Florentino Perez zatražio je da se odmah pokrene odgovarajući sudski postupak protiv bivšeg komesara Viljareha zbog lažnih optužbi na katalonskoj radio stanici RAC1 - navodi se u saopštenju Reala.

Podsećamo, nedavno je po istoj osnovi optužena i Barselona, odnosno bivši predsednik katalonskog giganta Hose Maria Bartomeu. 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading