LIVERPUL BRUTALNO POKRADEN Objavljen snimak iz VAR sobe kod katastrofalne greške

22:05

Fudbal 0

Skandal u Premijer ligi

VAR tehnologija
EPA-EFE/NEIL HALL

Sudijski odbor Premijer lige (PGMOL) je objavio audio snimke iz VAR studija sa meča Totenhema i Liverpula.

Na toj utakmici je neopravdano poništen gol Luisa Dijaza, a Liverpul nije uspeo da pobedi. Štaviše, „pevci“ su pobedili sa 2:1, a na 0:0 je Dijaz zatresao mrežu rivala.

I ko zna kako bi se sve odvijalo da taj pogodak nije poništen i to iz potpuno bizarnog razloga.

Sa snimka koji je objavio poznati fudbalski novinar Fabricio Romano vidi se da je na terenu odluka bila da je ofsajd i dok je u VAR sobi provereno i utvrđeno 2D linijom da ofsajda nema, igra se na terenu nastavila.

- Čekajte, čekajte, odluka na terenu bila je da je bio ofsajd. Jeste li zadovoljni tom odlukom - upitan je VAR asistent i konstatovano je da je to pogrešno.

Dok je trajala rasprava između operatora, VAR sobe i sudija, igra je uveliko nastavljena posle čega je bilo jasno da se ništa neće promeniti.

Uprkos tome što je grafika jasno pokazala da nedozvoljene pozicije nije bilo, pa je menadžer Liverpula opravdano imao razloga da se žali.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Izvor: Marko Čubrak

Komentari(0)

Loading