ONI NE ZNAJU ŠTA IH OČEKUJE Igrao je sa Zvezdom protiv Jang Bojsa, a za ovaj duel je veliki optimista

08:12 | 04-10-2023

Fudbal 0

Crvena zvezda večeras igra jednu od ključnih utakmica sezone

Liga šampiona

Večeras od 21 čas, crveno-beli će dočekati ekipu Jang Bojsa u okviru drugog kola Lige Šampiona na stadionu "Rajko Mitić" i favoriti su. Zvezda je na Etihadu položila oružje pre dve nedelje, isto kao i predstavnik Švajcarske protiv Lajpciga, pa će ovo biti možda i odlučujuć duel za obe ekipe. 

Za Zvezdu lako može biti prekretnica sezone zato što su crveno-beli do skoro bili u seriji loših rezultata i poraza, a i tokom vikenda su imali bledo izdanje protiv Radničkog iz Niša, no uzeli su sva tri boda.

Bivši fudbaler crveno-belih Radovan Krivokapić, koji je 2004. godine bio na klupi protiv Jang Bojsa, veliki je optimista i nada se da će i ova generacija ponoviti isti rezultat kao pre skoro dve decenije kada je u Beogradu stvarno bila nadmoćna. Smatra da će navijači biti veliki faktor na utakmici.

SPEKTAKL NA "MARAKANI" Evo gde možete da gledate Zvezdin meč u Ligi šampiona

-Neka bude 3:0. Bilo bi zaista sjajno da to bude tako... Ne znam da li ste videli izjavu trenera Jang Bojsa, rekao je da ima dosta igrača koji znaju šta ih očekuje.... Ja mislim da ne znaju šta ih očekuje. Očekujte neočekivano. Zvezda će ući motivisano u meč, imaće podršku navijača, treba iskoristiti nešto to neočekivano protiv Jang Bojsa.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading