POKAZALI SMO DA MOŽEMO DA IGRAMO DOBAR FUDBAL Mrkela veruje u pobedu protiv Jang Bojsa

15:50 | 04-10-2023

Fudbal 0

Crvena zvezda večeras od 21 čas igra utakmicu sezone protiv Jang Bojsa

Liga šampiona

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je pre večerašnjeg meča sa Jang Bojsom u Ligi šampiona da je crveno-belima cilj da ostanu do proleća u evropskim takmičenjima.

- Spremni smo, ovo je naše treće učešće u LŠ, a redovni smo učešće u evropskim takmičenjima. Imamo određeno iskustvo, radili smo naporno godinu dana da se spremimo za ono što nas čeka, da napravimo nešto što još nismo napravili. Pokazala je Zvezda da može da igra dobar fudbal, imamo dosta novih igrača, potrebno je još vremena da se sve to složi, ali naše ambicije ostaju velike kada je domaće prvenstvo u pitanju, pogotovo Liga šampiona. Želimo da prođemo na proleće i da igramo nokaut fazu Lige šampiona ili Lige Evrope - rekao je Mrkela.

Smatra da se Jang Bojs i Zvezda dobro poznaju te da nema nepoznanica.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kao što je Jang Bojs analizirao, tako je i obratno. Nema nepoznanica kako će to izgledati. Znam da imamo rešenje, radi se o kvalitetnoj ekipi, pokazali su to protiv Lajpciga. Verujem u nas, u naš kvalitet i naš stručni štab, a i verujem u energiju Marakane do pobede Crvene zvezde.

Jang Bojs, kao i svi švajcarski predstavnici, idu na gol više.

- Mislim imaju ustaljenu igru od koje ne odustaje, igrali su napadački i protiv Lajpciga. Ali, i mi smo takva ekipa, napadačka, tako da će biti utakmica dva jaka protivnika u kojoj verujem da će Zvezda pobediti.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading