MILIJAŠ PRESREĆAN POSLE POBEDE OMLADINACA Ključno je da ovi momci jednog dana postanu prvotimci Zvezde

20:04 | 04-10-2023

Fudbal 0

Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš bio je prezadovoljan i ponosan posle pobede nad Jang Bojsom (2:1). Bio je to prvenac crveno-belih u G grupi Lige šampiona

Nenad Milijaš
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Crveno-beli su golovima u finišu Gojkova i Mijatovića došli do pobede na "krovu". Milijaš je rekao da je srećan zbog mladih fudbalera. 

– Lepi su utisci posle teške utakmice. Srećan sam zbog igrača koji su uz ovakvu partiju došli do pobede. Čitavo prvo poluvreme nas nije hteo gol, iako smo imali šanse, na kraju su i oni imali priliku u finišu kada smo se odbranili. U nastavku smo verovali da možemo do pobede i da sam srećan zbog igrača, jer se videlo na svakom radovanju koliko im je stalo do trijumfa – rekao je Milijaš. 

MIJATOVIĆ I GOJKOV SRUŠILI JANG BOJS Zvezdini omladinci pobedili Švajcarce i pokazali put seniorima crveno-belih

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naredni meč Zvezda igra u Nemačkoj protiv Lajpciga. 


– Sada smo na tri boda, ima još da se igra, ali pobediti prvu utakmicu kod kuće, uz lepu atmosferu je veliko iskustvo. Video sam i da su Mančester i Lajpcig odigrali 1:1, tako da smo sada u još boljoj poziciji da se borimo.

Milijaš je ponovio da je ključ napredak igrača, odnosno da jednog dana zaigraju za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona, ali za seniore.

– Videćemo da li će ovo biti prekretnica sezone, ali je ključno da omladinci napreduju iz dana u dan i da postanu dobri ljudi i fudbaleri, te prvotimci Crvene zvezde. Ovakve utakmice su one koje ih uče kako se igra za Zvezdu, koji su zahtevi i želje navijača. Biće to sve dobro – zaključio je Milijaš.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading