MOJA PORODICA ŽIVI BLIZU SRBIJE Fudbaler poreklom sa KiM provocirao pred meč sa Čukaričkim

20:43 | 04-10-2023

Fudbal 0

Sramna provokacija fudbalera Genka

Zećiri provocirao pred meč sa Čukaričkim
EPA-EFE/GEORGIOS KEFALAS

Fudbaleri Čukaričkog sutra u Leskovcu u okviru drugog kola grupne faze Lige konferencija dočekuju Genk. Tim povodom, predstavnici belgijskog klub pojavili su se pred medijima,a među njima je bio i Andi Zećiri.

Reč je o švajcarskom internacionalcu albanskog porekla koji dolazi sa prostora Kosova i Metohije. Zećiri je na pitanja odgovarao na francuskom jeziku, jedan od novinara pitao ga je o poreklu na šta je fudbaler Genka odgovorio da "pomalo govori srpski". 

- Moja porodica živi jako blizu Srbije, čak i ja malo govorim srpski, ali oni neće doći na utakmicu - poručio je Zećiri.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zećiri je rođen u Švajcarskoj, ali njegovi roditelji i porodica dolaze iz Uroševca. Dakle, porodica mu ne živi blizu Srbije nego u Srbiji. 

Potom se švajcarski fudbaler dotakao i sutrašnje utakmice protiv Čukaričkog, ali je jasno da je nakon njegove provokacije sve palo u drugi plan. Nema sumnje da je ovim gestom "otkopao ratne sekire" sa navijačima koji sutra u Leskovcu budu pratili meč. 

- Znamo sastav Čukaričkog i znamo šta mogu da urade. Pružićemo sve da bismo došli do pozitivnog rezultata. Verujem u saigrače i verujem da sutra možemo da pokažemo koliko vredimo. Igranje u Evropi oduvek je bio san. Nadam se da ćemo što više pobeda ostvariti i otići što dalje. Međutim, spremamo se iz utakmice u utakmicu i fokusirani smo na svaki meč - objasnio je Švajcarac. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading