LIGA KONFERENCIJE Čuka u Leskovcu napada Genk, evo gde je prenos

09:51 | 05-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 21 sati dočekuju ekipu Genka u utakmici drugog kola Lige konferencija. U prvom kolu ekipa Čukaričkog izgubila je od Ferencvaroša rezultatom 3:1

Igor Matić

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić rekao je pred meč protiv Genka da će njegova ekipa pokušati da iskoristi mane rivala i stigne do pozitivnog rezultata.

"Pred nama je novi evropski izazov. Čeka nas možda i najkvalitetnija ekipa u grupi, uz dužno poštovanje prema Fjorentini i Ferencvarošu. Ovo nam je sad već druga utakmica u grupnoj fazi, ne sme više da bude treme, moramo da pokažemo sve ono što možemo i sve za što smo trenirali. Pokušaćemo da nametnemo neku našu igru, ali to će zavisiti i od protivnika koji će sigurno pokušati da uvede meč u njihov ritam", rekao je Matić.

Ističe trener Čukaričkog da je Genk kvalitetan, ali da ima i mane.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Genk je nadigrao Olimpijakos, iako je ispao od Grka. Pokazao je kvalitet na obe strane terena, dobro smo proučili sve njihove utakmice. Jaki su, ali imaju i neke mane, a na nama je da pokušamo da iskoristimo te mane i stignemo do pozitivnog rezultata".

Trener "brđana" neće moći da računa na sve igrače.

"Van stroja je Stefan Kovač koji se juče povredio, a od ranije je povređen Ze Mario, svi ostali igrači su spremni", dodao je Matić.

Zahvalio je Matić Leskovčanima na dosadašnjoj podršci i pozvao ih da sutra dođu na utakmicu u sve većem broju.

"Fudbal se igra za navijače, za to se živi, za pune tribine, i nadam se da ćemo imati veliku podršku i sutra. Hvala Leskovčanima na gostoprimstvu i na velikoj podršci, nadam se da će i sutra doći da nas podrže u velikom broju", zaključio je Matić.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading