DA LI SU REALNI? Švajcarci posle Beograda ispozivali "delije", i to zbog glasnoće

10:50 | 05-10-2023

Fudbal 0

Kao da su Švajcarci malo ljubomorni...

Dušan Mihajlović
printscreen instagram

Švajcarci su u drugom poluvremenu preokrenuli i poveli sa 2:1, ali su poklekli u finišu kada je Bukari u 88. minutu izjednačio na 2:2.

Popularni "Blik" je u izveštaju iz Beograda konstatovao da je golman Raćiopi imao odlično veče izuzev te situacije kod gola Bukarija kada nije dobro pokrio ugao.

- Jako izdanje Jang Bojsa na Marakani! Ipak, ostaje gorak ukus. Jer su momci iZ Berna propustili pobedu primivši gol u 88. minutu. Zbog velike greške inače odličnog golmana Antonija Raćiopija. Otvorio je bliži ugao Bukariju. Greška koja nije smela da se dogodi. Šteta. Sve u svemu, bod može biti zlata vredan u borbi za treće mesto - konstatuje "Blik".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nisu propustili priliku ni da pomenu atmosferu i gurnu prst u oko "delijama".

- Još nešto o početku meča. Ni koncert zvižduka "delija", žestokih navijača Crvene zvezde, kada su momci Jang Bosa izlazili na teren kroz takozvani tunel, da bi se zagrevali pred početak meča, nije stvarno bio zastrašujući. Tako je bilo i na početku. Čak i u Beogradu, kuva ase na vodi. Navijači Makabija u Haifi bili su definitivno glasniji - konstatuju u "Bliku".

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading