KAPITEN CRNO-BELIH JASAN Cilj je pehar Lige šampiona

15:49 | 05-10-2023

Fudbal 0

Omladinci Partizana pobedili su rezultatom 1:0 protiv Univerzitatee u Krajovi, a jedini pogodak bio je delo Dušana Jovanovića

Omladinci Partizana
FK Partizan

Ovo je bitan korak pred revanš koji se 25. oktobra igra u Beogradu.

Kapiten crno-belih, Mateja Stjepanović bio je srećan zbog ostvarenog rezultata.

- Ostvarena je pobeda na Partizanov rođendan i presrećni smo zbog toga. To nam je bio cilj. Mogli smo i više golova da damo, ali nema veze, možda je i bolje tako. Spremamo se za revanš, nećemo stati na ovome. Zacrtali smo jasan cilj, a to je pehar Lige šampiona - rekao je vezista, koji očigledno gaji velike nade i očekivanja od sebe i svojih saigrača.

Veliki broj navijača je bio na stadionu što je oduševilo omladince crno-belih.

- Nismo očekivali toliko ljudi na tribinama. Nadamo se da će i u Humskoj doći naši navijači da nas podrže. Baš bi nam značilo - poziva Stjepanović Grobare na revanš zakazan za 25. okobar u Humskoj.

Strelac jedinog gola istakao je da  je u isto vreme srećan i tužan.

- Nadam se da će sve biti u redu, nije prelom u pitanju. Srećan sam zbog gola, hvala Bogu, ništa nije slučajno. Idemo dalje, čekamo Rumune u Beogradu da ponovimo pobedu i da što dalje doguramo - rekao je Jovanović.

Na kraju je svoj sud dao i trener crno-belih, Nenad Stojković.

- Nastavili smo da pišemo istoriju, ovo je prva pobeda omladinaca Partizana u UEFA Ligi mladih. To je takmičenje koje dosad nismo igrali i zaista je zadovoljstvo i čast što smo trenutno u toj situaciji da pišemo istoriju.„Trudili smo se da sve bude pripremljeno valjano, svi segmenti igre i prekida, preko visokog pritiska, obratili smo pažnju na svaki detalj! Iako smo imali plan kako da rešimo pojedince situacije, od sredine prvog poluvremena nismo dobro rotirali na jednoj strani i protivnik nam je pravio višak. Odatle je i stvorio dve šanse. Uspeli smo da tokom drugog poluvremena ponovimo plan igre i ostvarimo povoljan rezultat - ističe Stojaković.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading