NEJMAR POSTAO OTAC Prevario trudnu devojku, javno se izvinio na Instagramu, a sada dobili ćerku

10:40 | 07-10-2023

Fudbal 0

Nejmar je dobio dete sa Brunom Bjankardi

Nejmar
Tanjug/Ap

Nejmar (31) postao je otac, sa devojkom Brunom Bjankardi dobio je devojčicu. Objavio je nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama sa njima. Otkrio je i ime ćerke.

-Naša Mavi stigla je da upotpuni naše živote. Već te volimo, hvala što si izabrala nas - napisao je on na Instagramu. 

Inače, njihova veza puna je turbulencija. Nejmar je nedavno prevario Brunu sa drugom devojkom, pa joj se javno izvinjavao preko društvenih mreža. Oni su u avgustu prošle godine raskinuli veridbu, pa su nekoliko meseci kasnije počeli da se zabavljaju ponovo. Onda su u aprilu potvrdili da čekaju dete. Delovalo je da će posle te objave da se smiri... 

PRUŽA SJAJNE PARTIJE Krstović stigao Vlahovića na listi strelaca Serije A

Međutim, on je pre samo nekoliko meseci uhvaćen u prevari.

-Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema detetu će pobediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati - poručio je Nejmar.

Ako je suditi po zajedničkim fotografijama izgleda da mu je oprostila. Inače, Nejmar iz ranije veze sa devojkom Karolinom Dantas ima sina Davija Luku (12).

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading