OSUĐUJEMO TRANSPARENT, SRAMOTA Navijači AEK-a izdali saopštenje nakon sramnog poteza svojih pojedinaca

13:28 | 07-10-2023

Fudbal 0

"Najodlučnije izjavljujemo da ćemo preduzeti drastične mere da se ovako nešto više nikada ne ponovi"

FK AEK
EPA-EFE/Panagiotis Moschandreou

Navijači AEK-a iz Atine neprijatno su iznenadili sve u Srbiji, pošto su na utakmici protiv Ajaksa istakli transparent na kome je pisalo "Kosovo je Albanija".

OGLASILI SE IZ AEK-A POVODOM ZASTAVE "KOSOVO JE ALBANIJA" Evo šta će biti sa odgovornima

Povodom sramnog ispada na tribinama navijači AEKA, grupa Original 21, izdali su zvanično saopštenje u kom su oštro usudili skandalozan potez pojedinaca.

-Stojimo kategorički iza ovoga kao Original 21 i kategorički i navodimo da je postavljanje transparenta nacionalističkog sadržaja koji se našao na našem stadionu tokom utakmice protiv Ajaksa delo nekoliko pojedinaca i ni na koji način ne izražava stavove i mišljenja Originala 21. Istorijsko poreklo tima koji obožavamo kao i životni odnos ORIGINAL 21 bez pregovora prema bilo kom obliku fašizma našu GREŠKU čini još većom i dužni smo da joj stanemo na kraj.

- Osuđujemo upravo ovaj transparent, tražimo iskreno izvinjenje organizaciji AEK-a za bilo kakve probleme koje je ovaj transparent napravio i što je zbog našeg nemara, makar i na kratko vreme, bio postavljen u našoj zoni odgovornosti. Iskreno se izvinjavamo svim navijačima našeg tima koji su se osećali isto kao i mi. Sramota! Najodlučnije izjavljujemo da ćemo preduzeti drastične mere da se ovako nešto više nikada ne ponovi.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)