UBEĐEN SAM U TO Murinjo siguran da će jednog dana i on otići u Saudijsku Arabiju

18:45 | 07-10-2023

Fudbal 0

Trener Rome želi da bude taj koji će da utiče na to da fudbal u Arabiji napreduje

Žoze Murinjo
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Portugalski trener Žoze Murinjo sa velikom dozom samopouzdanja govorio je o svom angažmanu u Saudijskoj Arabiji za koji je, kako kaže, samo pitanje dana kada će se desiti.

KONAČNO JE SVE PRIZNAO Murinjo: Da, istina je, ja nisam...

-Ići ću svakako u Saudijsku Arabiju u slobodno vreme, ali sam ubeđen da ću jednog dana i raditi tamo. Ne znam kada, ali sam prilično siguran da će se to desiti.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, trenutno mora sve da da kako bi vratio Romu na pravi put.

-Za sada sam posvećen Romi i želim dati sve od sebe klubu, do poslednjeg dana. Niko ne zna šta donosi sutra, ali ću definitivno raditi jednog dana u Saudijskoj Arabiji.

Žoze Murinjo EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
 

Dotakao se i Kristijsna Ronalda.

-Vrata Saudijske Arabije su mi uvek otvorena, želim da učinim da tamo fudbal napreduje još više. Kristijano je tamo otišao i dao ljudima potpuno novu perspektivu tamošnjeg fudbala. Ljudi su mislili da će tamo sa njim to biti šou jednog čoveka ali su tokom leta shvatili da se tamo sve menja. Tamo ne dolaze više samo igrači na zalasku karijera već igrači koji su u najboljim godinama, jer je tamošnja liga sada dobra, bolja nego ranije, i biće još bolja i kvalitetnija- rekao je Murinjo.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading