JOVELJIĆ PONOVO CEPA MREŽU Srbinov pogodak nedovoljan da Galaksi izbegne katastrofu (VIDEO)

09:57 | 08-10-2023

Fudbal 0

Dejan Joveljić, srpski napadač, nastavio je svoju impresivnu formu za ekipu Los Anđeles Galaksija, postigavši još jedan gol, iako je njihov timski nastup protiv Minesote završen katastrofalnim porazom od 5:2

Dejan Joveljić
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Joveljić je zatresao mrežu osam minuta pre kraja meča, međutim, tada je već bilo prekasno za bilo kakav preokret, jer je Minesota vodila sa 5:1.


Utakmica je krenula izjednačeno, sa brzim golovima na obe strane. Dotson je u 33. minutu doneo prednost domaćinu, a Bojd je osam minuta kasnije izjednačio rezultat na 1:1, pružajući malu nadu za povoljniji ishod.

Međutim, glavni akter Minesote, finski napadač Temu Puki, zatim preuzima kontrolu. Prvo je u 45. minutu ponovo doveo Minesotu u vođstvo, a potom je briljirao postigavši još tri gola u 60, 67. i 76. minutu.

STRAVIČNE SCENE Vatra progutala autobus fudbalskog kluba iz Engleske po povratku sa utakmice

Puki je praktično sam rešio meč i pružio jednu od svojih najboljih izvedbi, ne samo u MLS ligi, već u svojoj celokupnoj karijeri.

Dejan Joveljić se istakao u 82. minutu, kada je postigao gol nakon kornera. Iskoristio je lošu reakciju protivničkog štopera koji je neprecizno odbio loptu prema drugoj stativi, te je sa lakoćom poslao loptu u mrežu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading