TO JE HOROR FILM, SVUDA JE KRV, NOĆNA MORA Potresna ispovest Natha, jedva je odigrao utakmicu protiv Mladosti (VIDEO)

11:23 | 08-10-2023

Fudbal 0

Najbolji fudbaler Partizana otkriva kroz šta prolazi njegov narod u ovim trenucima

Bibras Natho
EPA

Trenutno je u Izraelu horor film, svuda samo krv i moćna mora! Pre utakmice sam znao da ću biti strelac, samo nisam bio siguran da li uopšte treba da igram. Bio sam preplavljen emocijama i nisam znao ni kako da se ponašam. 

Ovim rečima najbolji fudbaler Partizana Bibars Natho opisuje trenutnu situaciju u Izraelu, gde se u subotu ujutru desio raketni napad Hamasa na južni i centralni deo zemlje. Natho je samo nekoliko sati posle jezivih vesti odigrao meč za Partizan protiv Mladosti iz Lučana. Izraelac je bio strelac na tom meču za 1:0, a pogodak nije proslavio zbog svega što se dešava njegovom narodu. Nakon toga je zaplakao i tim gestom opisao kako se trenutno oseća. 

TRI BODA SE PAMTE Duljaj nakon pobede čestitao kolegi: To je ono što je potrebno srpskom fudbalu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je izjavio za izraelske medije, razmišljao je da li uopšte treba da igra taj meč. 

- To je horor film. Ne znam šta da kažem, šok je što ne znamo šta se dešava. Svuda samo krv, to je noćna mora iz koje ne znamo kako da izađemo. Pre utakmice sam osećao da ću biti strelac, ima takvih dana. Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram - kaže Natho, a prenosi "Izrael Hajom". 

EMOTIVNO U HUMSKOJ Natho postigao gol, ali nije slavio iz prostog razloga (VIDEO)

Otkriva iskusni vezista da mu je trener Igor Duljaj dao potpunu slobodu da odluči hoće li igrati meč, koji je Partizan na kraju dobio sa 2:0. 

- Trener mi je rekao da u svakom momentu mogu da kažem šta sam odlučio. Isključio sam se koliko god je bilo moguće i odlučio da igram - otkriva Natho. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading