JEZIVA SCENA U IZRAELU Fudbaler ostao bez noge u raketnom napadu Hamasa

15:15 | 08-10-2023

Fudbal 0

Nova tragična vest

Izrael
EPA-EFE/MOHAMMED SABER

Nakon vesti o ubistvu nekadašnjeg izraelskog fudbalera Liora Asulina dok je proslavljao rođendan, još jedna užasna informacija se pojavila u tamošnjim medijima.

Fudbaler Kirjat Jama Ben Binjamin je izgubio nogu u raketnom napadu Hamasa koji je otpočet u subotu. 

Za izraelske medije je opisao čitavu situaciju, istakavši da je bio na muzičkom festivalu u trenutku kada se napad dogodio.

ZABRANJEN ODLAZAK SPORTISTA Oglasilo se Ministarstvo sporta u Izraelu

- Teško mi je da se pomirim da sam ostao bez noge ali je moglo biti mnogo gore. Mislio sam da sam gotov. Trčali smo u bunker, oni su bacali bombe i pucali na nas. Mrtvih tela bilo je posvuda. Počelo je raketiranje i mi smo krenuli ka bunkerima da se spasimo. Seli smo u kola. Moj brat je takođe bio tamo, vikao je da pucaju na kola. Skrenuli smo i stali smo pokraj puta, 50 ljudi je potom ušlo u bunker. Potom su krenuli da bacaju bombe na bunker i da pucaju na nas. Tela su ležala jedna preko drugih. Moja noga je već bila teško oštećena od eksplozije, nije mogla da se spasi - prepričava Binjamin, zatim dodaje:

- Uspeo sam nekako da ostanem pri svesti, naši vojnici su nas u nekom trenutku izvukli. Trenutno sam u bolnici i očekuje me još nekoliko operacija. Takođe imam šrapnel u drugoj nozi. Mojoj verenici su takođe amputirali nogu. Trebalo je da se venčamo uskoro - istakao je Binjamin uz reči da mu je vrlo teško što na ovakav način mora da završi karijeru. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading