TRENER RADNIČKOG OBJASNIO SITUACIJU Sve se desilo kontra, ovaj čovek je napravio grešku

18:32 | 08-10-2023

Fudbal 0

Na terenu se našao igrač koji nije bio u protokolu

FK Crvena zvezda
foto: Alo, Aleksandar Đorđević

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički u Kragujevcu rezultatom 4:3 (3:2).

ZVEZDA STREPELA DO POSLEDNJE SEKUNDE, ALI IPAK POBEDILA Dve majstorije Ivanića za velika tri boda pred pauzu

Trener Kragujevčana, Feđa Dudić istakao je da je zadovoljan igrom svog tima u prvih 30 minuta, a da se posle desilo nešto što ne bi trebalo.

- Prvih pola sata je to onaj Radnički koji bih ja voleo da jeste, do tada smo kontrolisali sve napade Zvezde, osim par napada gde smo dopustili neke centaršuteve. Imali smo šansu za 2:0, ali to se kažnjava, jer igramo protiv ekipe. Znamo šta je Zvezda i kakav je njen kvalitet. Mislim da su moji momci dali maksimum u ovom trenutku. Treba malo fizičke snage, niko Zvezdi nije ovako izašao, sve lopte su izašle na ispucavanje sa pet metara, što inače nije slučaj. Čestitam još jednom momcima, čestitao bih i ekipi Zvezde na zasluženoj pobedi.

Pojasnio je i kako se na terenu našao igrač koji nije trebao, pa bi rezutat mogao da se registruje službeno.

- Videli ste i tu situaciju na poluvremenu, napravio sam izmenu, momak nije bio u zapisniku. Sve što je moglo kontra da se desi se desilo. Mislim da je tu napravio grešku čovek koji je zadužen za to. Nije uneo igrača koji je trebalo da uđe, posle ulazi drugi, potom se povređuje novi igrač... Neca Tomić koji je planiran za 15 minuta, mora da igra 45. Morao sam da napravim još izmenu. Neke momke koji su se zagrevali sam morao da vratim. Navijači su mogli da uživaju i verujem da će gledati bolji Radnički u nastavku.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading