UZALUD SE IGRALO U KRAGUJEVCU Utakmica će biti registrovana pobedom Zvezde sa 3:0, a ovo je razlog

21:05 | 08-10-2023

Fudbal 0

Trener Kragujevčana je odučio da na poluvremenu napravi čak tri izmene, , a jedna od njih je bio i Milan Vidović, koji je ušao na teren umesto Andrije Radovanovića.

FK Crvena zvezda
foto: Alo, Aleksandar Đorđević

 

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički u Kragujevcu rezultatom 4:3.

TO VIŠE NE SME DA SE DEŠAVA Pomoćni trener Zvezde čestitao protivniku i poručio: Sledi važna pauza za nas

ZBRKA U KRAGUJEVCU Radnički nije prijavio fudbalera za meč, pa ga ubacio na teren, a onda odmah morao da reaguje

Međutim meč je ostao u senci velikog propusta domaćina.

Trener Kragujevčana je odučio da na poluvremenu napravi čak tri izmene, , a jedna od njih je bio i Milan Vidović, koji je ušao na teren umesto Andrije Radovanovića.

Takođe, Vidović je trebalo i da nosi kapitensku traku u drugih 45 minuta utakmice na "Čika Dači". Ipak, nedugo posle ulaska na teren, Vidović je morao van igre.

Ispostavilo se da je Radnički na teren poslao igrača koji nije u protokolu za meč, pa nije ni smeo da se nađe na terenu. Nije poznato ko je napravio propust u redovima ekipe iz Kragujevca, ali je nakon samo 23 sekunde 29-gogodišnji fudbaler morao van igre, a umesto njega je u igru ušao Vladimir Tomović.

Prema pravilniku Fudbalskog saveza Srbije, Crvena zvezda će ovu utakmicu rešiti u svoju korist sa 3:0 i to za "zelenim stolom".

Kako se navodi, ako ekipa u igru uvede igrača koji za meč nije bio registrovan, protivnička ekipa će upisati pobedu od 3:0, osim u slučaju da na terenu upiše još ubedljiviju pobedu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading