TO NIJE NORMALNO Piksi zabrinuo naciju, evo šta je rekao o povredi Vlahovića

12:27 | 09-10-2023

Fudbal 0

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković najavio je naredne dve utakmice koje "Orlovi" igraju u okviru kvalifikacija za EURO 2024

TO NIJE NORMALNO Piksi zabrinuo naciju, evo šta je rekao o povredi Vlahovića
Profimedia

Pojavila se jutros informacija da napadač Dušan Vlahović neće biti u sastavu Srbije za predstojeće mečeve kvalifikacuija. To je potvrdio i selektor Dragan Stojković na konferenciji pred dva duela sa Mađarskom i Crnom Gorom.

PIKSI SVE POTVRDIO Selektor otkrio zašto nema Vlahovića, pa poručio: Odvešću ih na EP!

-Vlahović ima bolove u donjem delu leđa i otpao je sa liste. Imali smo tu informaciju, bio sam u kontaktu sa njim, razgovorali su i naš i doktor Juventusa i nećemo računati na njega.

Selektor Srbije smatra da kod ovakvih povreda može predstavljati problem to što je napadač mlad, te da to nije toliko normalno.

-Naravno da nam je žao što nije sa nama, vrhunski napadač, ali te neke povrede te brinu jer je mlad igrač, a problemi sa leđima, preponama... Čime već. Nije baš normalno, ali moramo da prihvatimo da je to tako.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk starnicu.

Komentari(0)

Loading