TRAŽI SE DETEKTIV KOJI ĆE REŠITI MISTERIJU OKTOBARSKOG FESTIVALA Ko je dorastao ovom zadatku?

16:29 | 09-10-2023

Fudbal 0

Oktobarski slot festival je uveliko u toku i trajaće do samog kraja meseca, a u nedelji koja je usledila nakon prvog od četiri Fazi vikend turnira nas očekuje novi izazov.

AdmiralBet
AdmiralBet

 

Oktobarski slot festival je uveliko u toku i trajaće do samog kraja meseca, a u nedelji koja je usledila nakon prvog od četiri Fazi vikend turnira nas očekuje novi izazov. Naime, od ponedeljka do četvrtka će svakog dana biti postavljena po dva dnevna zadatka koji donose besplatne spinove svim detektivima koji ih uspešno reše.

U četiri dana će ljubitelji slot igara biti u ulozi privatnih detektiva i imaće priliku da reše osam zadataka koji ih vode na pivsku žurku, u vidu 800 besplatnih spinova na igri Beer Party. Svi zadaci su detaljno opisani na ovom linku, a u izazovu mogu učestvovati svi koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Oktobarski slot festival traje do 31. oktobra, a u tom periodu nas očekuju vikend turniri, brojni bonusi, nagradni zadaci, besplatni spinovi, nasumični Prize Dropovi i još mnogo toga! Jedna od tih stvari je promo kod SLOT20, koji svakog dana donosi 20% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, i moći da se koristi do kraja meseca. Pored toga, svakog dana u periodu od 17 do 23:59 časova ljubitelji slota imaju šansu da osvoje neku od čak 40 dnevnih Prize Drop nagrada, koje mogu da padnu u svakom trenutku na svim Pragmatic slot igrama.

To nije sve, jer se i ovog vikenda održava Fazi vikend turnir na kojem će se voditi borba za novih 250.000 dinara, dok je u periodu od 31. 10. do 3. 11. zakazan jezivi Halloween Fazi Cashback koji vraća 20% uloga na igri Dead Night.

Učestvuj u svakodnevnim promocijama koje smo spremili tokom celog oktobra, rešavaj zadatke i osvoji besplatne spinove!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading