BAHAR I UPRAVA OČI U OČI Važan sastanak u Zvezdi, evo o čemu se raspravljalo i šta se zamera treneru

10:57 | 10-10-2023

Fudbal 0

Čelnici Crvene zvezde imali su važan sastanak sa Barakom Baharom

Barak Bahar
Alo/Marko Metlaš

Da Barak Bahar ima i dalje veliko poverenje vrhuške kluba i uticajnih zvezdaša - ima. Da se Izraelacu zameraju neke stvari - zameraju se... Prema sazanjima Mozzart Sporta Barak Bahar je prethodnih dana imao sastanak sa klupskom upravom, gde mu je predočeno da biCrvena zvezda u narednom periodu trebalo da promeni neke stvari u igri.

Bio je to sastanak bez uvijanja u oblande, sa jasnim prikazima nekih mečeva, gde je srpski šampion bio taktički nedisciplinovan i olako primao golove.

Razumljivo je da Barak Bahar ima određeni grejs period, jer je Crvena zvezda u ovom prelaznom roku napravila ozbiljnu rekonstrukciju igračkog kadra. Tu je i novi stručni štab, i negde je bilo logično da dođe do oscilacija u igri i da forma varira.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nije tajna da se Baraku Baharu najviše zamera igra u defanzivi, odnosno kolektivno branjenje. Posebno, što je Izraelac imao odrešene ruke u sastavljanju tima. Dobio Miloša Degeneka, i Nasera Đigu, i sve to na uštrb mladog Lekovića, čak i Spajića i Milunovića. Procenio je Bahar da su mu potrebni defanzivci drugačijeg profila.

Bilo je tu još nekih tema, od odabira sistema do personalnih rešenja... Činjenica je da Baharova Zvezda trenutno ne podseća na Makabi, mada je mladi stručnjak u Izraelu imao više vremena i tek u trećoj sezoni na klupi stigao do Lige šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading