HRVATI HTELI DA GA UKRADU Srbija ima novog napadača - otkrio kako je postao "orao"

11:14 | 10-10-2023

Fudbal 0

Petar Ratkov je novi "orao"

Petar Ratkov
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

- Osećaj je neverovatan. Našao sam se u društvu momaka koje sam do skoro pratio na televiziji. Kod mene nijednog trenutka nije bilo dileme, želeo sam isključivo dres Srbije i želja mi se ostvarila - kazao je za sajt FSS mladi napadač koji je imao ponude i Hrvatske i Bugarske da zaigra za njihove državne timove.

Nastavio je u istom ritmu.

- Imao sam veliku podršku moje porodice, čekao bih i duže da je trebalo da igram za Srbiju. Sada sam tu i daću sve od sebe da doprinesem dobrim igrama i pobedama svoje reprezentacije", dodao je Ratkov i istakao da je srećan što će sada imati priliku da igra za Srbiju u Budimpešti, gde se nada da će "orlovi" uspeti da se revanširaju severnim komšijama za septembarski poraz u kvalifikacijama koji je sve zabrinuo u našoj zemlji.

Konkurencija je paklena.

- Mitrović, Vlahović, Jović, Joveljić... Sve su to sjajni napadači od kojih može dosta da se nauči. Mitru sam se divio kao klinac, smatram ga za svog fudbalskog idola, a sada sam doživeo da delimo svlačionicu i da budemo u istom timu. Upijam svaki njegov potez i trudiću se da svaku šansu koju dobijem iskoristim na pravi način - zaključio je Ratkov.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading