CRVENA LAMPICA UPALJENA NA "MARAKANI" Bahar imao sastanak sa upravom kluba

16:45 | 10-10-2023

Fudbal 0

Spornija od rezultata u svim mečevima bila je igra srpskog šampiona, u kojoj se iz meča u meč nazire sve više pukotina.

Barak Bahar
Alo/Marko Metlaš

 

 

Došla je reprezentativna pauza i vreme kada se svode računi nakon odrađenog mini ciklusa. Crvena zvezda apsolutno nije položila, jer je iz dva kola u Ligi šampiona osvojila samo bod, iako se očekivalo da dobije Jang bojs kod kuće.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Još teža situacija je u Superligi Srbije, gde je ekipa već dva puta poražena, a ono što je pobeđivala u poslednje vreme nije bilo ubedljivo. Spornija od rezultata u svim mečevima bila je igra srpskog šampiona, u kojoj se iz meča u meč nazire sve više pukotina.

Prema saznanjima "Mozzrtsporta", Barak je bio na sastanku sa Terzićem, kao i sa još nekim vodećim ljudima iz kluba, gde mu je tačno rečeno šta ne bi smeo da radi.

- Nije tajna da se Baraku Baharu najviše zamera igra u defanzivi, odnosno kolektivno branjenje. Posebno, što je Izraelac imao odrešene ruke u sastavljanju tima. Zasad odbrana Crvene zvezde izgleda problematično, mada to nije greška samo zadnje linije. Pričalo se na sastanku Baraka Bahara i uprave kluba i o potencijalnoj promeni načina igre, odnosno nešto obazrivoj taktici, viđenoj u drugom poluvremenu meča sa Radničkim iz Kragujevca - navodi pomenuti portal. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading