STRAVIČNE VESTI IZ IZRAELA Pronađeno telo unuke nekadašnjeg selektora i velike sportske legende u zemlji

17:00 | 10-10-2023

Fudbal 0

Nažalost, obistinile su se crne slutnje porodice nakon što su od 7. oktobra izgubili kontakt sa 22-godišnjom Mai

Izrael
EPA-EFE/MOHAMMED SABER

Užasne vesti stižu iz Izraela nakon krvavog terorističkog pira Hamasa 7. oktobra, gde su njihovi militanti ubili više od 1.000 Izraelaca prema poslednjim informacijama, a ta brojka iz sata u sat postaje sve veća. 

Prema najnovjim informacijama, pronađeno je telo Mai Naim, unuke bivšeg selektora Šolomo Šarfa, koji je čak sedam godina bio selektor reprezentacije Izraela, od 1992. do 1999. godine. 

Ona je takođe i nećaka poznatog trenera Juvala Naima, koji je aktuelni trenera Hapoel Rišona. 

MOĆNA PORUKA SRBINA IZ IZRAELA Nisam bežao '91, '99, neću ni sada: Mučki su ubijali žene i decu, to mi daje snagu da ostanem...

Kako javlja najpouzdaniji sportski portal Izraela, One.co.il, telo nesrećne devojke nađeno je nakon zabave u Raiju, gde su teroristi upali i izvršili stravičan masakr, gde su pobili mnoge mlade, a mnoge kidnapovali, posle toga mnoge i silovali i ubili, ili držali kao taoce. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shelly Naim (@shelly.naim)

Porodica je izgubila svaki kontakt sa Mai nakon upada terorista na koncert, iako je prvobitno stigla i informacija da je uspela da pobegne, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa.

Sada je potvrđeno od starne Makabija iz Haife da je ona ubijena i uputili su saučešće Šolomo Šarafu, koji je bio i trener ovog kluba, u kojem je do prošle godine radio i aktuelni trener Crvene zvezde Barak Bahar sa svojim pomoćnicima. 

Zajedno smo u porodičnoj tuzi sa vama, naša srca su uz vas - stoji u poruci Makabija iz Haife. 

Od Mai Naim se opraštaju i mnogi na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading