SRBIN SVE BLIŽE POVRATKU Vlahović se vraća na teren i to u velikom derbiju?

22:05 | 10-10-2023

Fudbal 0

Srbin je sjajno započeo tekuću sezonu sa Bjankonerima i upisao četiri pogodaka do sada – skoro polovina ukupnog učinka iz protekle sezone (10).

Vlahović
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Neće biti Olivije Žiru ponovo na golu, ali neće ni Menjan. Francuski golman dobio je suspenziju dužine jednog meča i propustiće duel protiv Juventusa 22. Oktobra na San Siru.

Milan je minulog vikenda savladao Đenovu u dramatičnoj utakmici čija je završnica bila obeležena sjajnim potezima golmana Žirua, pošto je francuski golgeter morao da menja svog sunarodnika na golu nakon što je dobio crveni karton.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Menjan je zaradio isključenje  u 87. minutu protiv Đenovljana i propustiće jedan meč zbog opasne igre na tom meču, a duel sa Starom damom sa tribina će gledati i Teo Ernandez, koji je skupio pet žutih kartona.

Što se Stare dame tiče, pod velikom znakom pitanja je Dušan Vlahović koji zbog povrede nije u mogućnosti da ispuni reprezentativne obaveze. Srbin je sjajno započeo tekuću sezonu sa Bjankonerima i upisao četiri pogodaka do sada – skoro polovina ukupnog učinka iz protekle sezone (10).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading