IDEMO PO POBEDU NA "MARAKANI" Crnogorci zapretili Srbiji, žele sva tri boda u Beogradu

06:00 | 11-10-2023

Fudbal 0

Crnogorski fudbalski reprezentativac Dušan Bakić izjavio je danas u Podgorici da je za njegov tim utakmica sa Srbijom najbitnija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Crna Gora
Alo/Marko Metlaš

 

Srbija će u subotu gostovati selekciji Mađarske u kvalifikacijama za EP 2024, dok će tri dana kasnije dočekati Crnu Goru u Beogradu. Crna Gora će pre meča sa Srbijom u četvrtak odigrati prijateljski duel sa Libanom.

- Utakmica sa Srbijom je najbitnija za nas u ovom ciklusu kvalifikacija. Mi se nadamo najboljem u ovom susretu, ali pre toga nas čeka prijateljska utakmica sa Libanom. Pokušaćemo da damo sve od sebe, nametnemo se stručnom štabu i naravno ostvarimo pobedu - rekao je Bakić na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt RTCG.

Crna Gora Alo/Marko Metlaš
 

On je istakao da će stručni štab crnogorske selekcije da odmara igrače koji su važni za meč u Beogradu.

- Teško je ne razmišljati o Srbiji, ali moramo da se fokusiramo na Liban. Ta prijateljska utakmica nam dolazi prva, a o Srbiji ćemo više posle ovog duela. Dakle, razmišljamo samo o Libanu, a posle sledi analiza narednog protivnika i spremanje se za taj meč - istakao je Bakić.

Prvo mesto na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. drži Mađarska sa 10 bodova, koliko ima i drugoplasirana Srbija. Crna Gora je treća sa osam bodova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading