IGRAĆE PROTIV ZVEZDE, PA PRAVAC U BARSELONU Jedan od najboljih fudbalera Lajpciga pred transferom karijere za 60.000.000

19:05 | 11-10-2023

Fudbal 0

Pouzdani nemački lista objavio je da se ovaj 25-godišnji fudbaler dogovorio sa svojim aktuelnim klubom da po okončanju tekuće sezone za 60.000.000 evra pojača tim Ćavija Ernandesa.

Dani Olmo
Tanjug/Ap

 

Dani Olmo, standardni reprezentativac Španije i fudbaler Red Bul Lajpciga, narednog leta bi mogao da pojača redove Barselone, prenosi nemački “Bild“.

Pouzdani nemački lista objavio je da se ovaj 25-godišnji fudbaler dogovorio sa svojim aktuelnim klubom da po okončanju tekuće sezone za 60.000.000 evra pojača tim Ćavija Ernandesa.

Dani Olmo Tanjug/Ap
 

Ovu informaciju potvrdio je i “Mundo Deportivo”, pa će po svoj sili prili Dani Olmo ponovo obući dres Barselone. Podsetimo, španski reprezentativac je bio polaznik La Masije pre nego što je prešao u Dinamo Zagreb.

Tokom mandata u Hrvatskoj afirmisao se kao jedan od najboljih mladih igrač u Evropi, da bi kasnije prešao u redove RB Lajpciga za 29.000.000 evra gde je postao standardni član Crvene furije.

Navodno je Dani Olmo imao ponude Bajerna iz Minhena i Mančester sitija, ali se odlučio za Barselonu koja je njegov san još odmalena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading