Vršac je spreman za najveći domaći MMA spektakl

19:08 | 11-10-2023

Ostali sportovi 0

Najkvalitetnija i najbrže rastuća domaća MMA promocija, ARMMADA će 21. oktobra upisati svoje šesto izdanje.

Armada
Armmada

U subotu 21. oktobra sa početkom u 19:30, publika u Vršcu u sportskoj hali „Milenijum“ će imati priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kom se priča. Prethodni ARMMADA turniri su pokazali fantastičan fight card, tako da ljubitelji MMA sporta sa pravom mogu da očekuju ništa manje nego neizvesne i zaista kvalitetne borbe.

Najavljene borbe su internacionalnog karaktera, a učešće na turniru su uzeli borci iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Brazila, Francuske, Irana i Švajcarske. Prava poslastica za ljubitelje borilačkih veština će biti tzv. „main event“, odnosno, glavna borba večeri u kojoj će nastupiti naš poznati teškaš Dragutin Jegdić, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ne zna za poraz, protiv vrlo kvalitetnog brazilskog borca Valtera Šinšoa.

Takođe, tzv. „co-main event“ je rezervisan za Denisa Jurakića i Tea Saldanu Smita, borca iz Francuske. Jurakić je jedan od naših najuspešnijih džudista, sa internacionalnim priznanjima.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali, ali i preko televizije u direktnim prenosima, s obzirom na to da je dogovorena saradnja sa Arena Channels Group, odnosno, Arena Fight TV kanalom, pa će tako i vršačko izdanje ARMMADA promocije biti prenošeno na pomenutom kanalu.

Na svakom događaju se traži mesto više u hali, gledaoci su prepoznali energiju i trud organizatora za priređivanje istinskog spektakla. S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za ARMMADA turnire, organizatori poručuju svim zainteresovanim gledaocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading