VEČITI NEGATIVAC KONAČNO OTVORIO DUŠU Omraženi fudbaler Junajteda progovorio: Nisam srećan, zaslužujem da budem starter

17:40 | 12-10-2023

Fudbal 0

Fudbaler Mančester junajteda i engleski reprezentativac Hari Megvajer izjavio je danas da je spreman da napusti klub sa Old traforda ako uskoro ne dobije status prvotimca u redovima "crvenih đavola", prenose britanski mediji.

Hari Megvajer
EPA

 

Megvajer je ove sezone bio starter na samo dve utakmice. Mančester junajted je u letnjem prelaznom roku pokušao da proda engleskog reprezentativca, ali je Megvajer odbio da pređe u Vest Hem.

- Ne mogu da budem srećan kada toliko vremena provodim na klupi, a tako malo na terenu. Procenat pobeda tima kada sam ja na terenu je ogroman, verujem da zaslužujem da budem starter. Naravno, trener je taj koji odlučuje, posle međunarodne pauze vratiću se u klub i videću kakav ću status imati - rekao je Magvajer.

Hari Megvajer EPA
 

On je najavio da bi mogao da napusti Mančester junajted.

-Neću da sedim ovde ceo život i da igram jednom mesečno. Ako se to nastavi, siguran sam da ću morati da popričam sa klubom. Verujem u svoje sposobnosti i sve što sam uradio u karijeri. Nemam vreme koje zaslužujem u klubu, to je više nego jasno. Bilo je teško, ali želim da igram. Želim da budem važan deo kluba. Trenutno ne igram ni blizu koliko bih voleo, ali moram da se pobrinem da iskoristim svaku šansu koja mi se ponudi - zaključio je Megvajer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading