ESPN DETALJNO ANALIZIRAO LETO NIKOLE JOKIĆA Greg Popovič: Jel on lud?

17:39 | 14-10-2023

Fudbal 0

Saigrač Nikole Jokića u Nagetsima, Eron Gordon, opisao je period koji je proveo tokom leta u gostima kod najboljeg košarkaša na svetu

Nikola Jokić

Američki ESPN juče je objavio tekst u kojem je analizirao leto i odmor Nikole Jokića tokom pauze koja se skoro završila. Eron Gordon je tom prilikom otkrio neke zanimljive detalje iz perioda koji je proveo u Srbiji zajedno sa Jokićem.

Nakon što se Nikola Jokić vratio u Srrbiju posle osvojenog prstena i posvetio konjičkim trkama, ceo svet je mogao da isprati te video snimke. 

OVO ĆE SE ZAUVEK PAMTITI Evo šta su Jokić i Vučević uradili za srpsku decu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Snimak sa Tare video je i trener San antonio Sparsa Greg Popovič koji je to jednostavno prokomentarisao sa trenerom Nikole Jokića Majkom Melounom, otkriva  ESPN.

-Šta, dođavola, radi tvoj momak? Bio sam u toj reci, čoveče. Šta je on, lud?

Prvi čovek Denver Nagetsa Džoš Kronki otkrio je da nakon uspešne sezone za Nikolu i Denver, niko nije heto da ga dira tokom letnje pauze.

Zatim se Gordon osvrnuo na leto provedeno sa Jokićem.

-Svi smo ga nekako ostavili samog. Da pobegne od košarke, da bude sa svojom porodicom i ponovo se poveže sa onim što je on u suštini. To će biti samo od koristi za Nagetse i za košarku jer će se vratiti svež.Njegova rutina u Srbiji, njegov stil života su dosta slični njegovom mentalitetu na terenu. Video sam mir u njemu. Taj mir u glavi se prenosi na teren. To je ono što ga čini tako dobrim igračem.

Kaže da Jokića trenutno niko ne može da zausravi.

-Nas dvojica imamo bolju hemiju van parketa, nego na njemu i  to govori nešto. On je najbolji igrač na svetu, radi kao čudovište. Njegov režim, njegova ishrana i to koliko je fokusiran na detalje kada je u pitanju njegovo telo, to nema niko drugi.Tek mu je 28 godina. Kako vreme bude prolazilo biće još pametniji u odbrani i napadu. Ne vidim nekoga ko može da ga zaustavi. Još niko nije našao odgovor za njega.

Gordon je takođe ESPN-u otkrio i kakav je Sombor, ali i hrana u Srbiji.

-Hrana je neverovatna, imaju ogromne porcije. Sombor je grad iz bajke. Arhitektura je prelepa, izgleda kao da je svaka zgrada jedinstvena. Ljudi su jako gostoljubivi, veoma je zdrav njihov lagani način života.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading