ZVEZDA ILI PARTIZAN? Evo za koga je navijao čuveni Giga Moravac iz "Boljeg života"

09:50 | 16-10-2023

Fudbal 0

"Bolji život" je serija o kojoj se i danas priča

Giga Moravac
Printscreen

U kancelariji Gige Moravca moguće je videti sliku stadiona Partizana, ali... Legendarni glumac Marko Nikolić imao je drugačiju navijačku orjentaciju.

- Na moj profesionalni životni poziv i sportsko vaspitanje, odlučujući uticaj imale su tri ličnosti. Majci Leposavi, koja je posle oslobođenja bila glumica, mogu zahvalim što sam stao na daske koje život znače. Otac Nikola naučio me je kako se voli i navija za Crvenu zvezdu, a supruga Zorica otovrila mi je oči kao slepom navijaču - rekao je Marko u jednom davnašnjem intervjuu za Zvezdinu reviju.

Znao je Marko da kaže i kako je "Bolji život" serija zvezdaša.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sa izuzetkom kamermana Dragana Matijevića i pomoćnika režisera Mikija Stajkića, gotovo svi u seriji smo navijači Crvene zvezde. Provereno, časna reč. I tu smo jači od rivala. Draganu Matijeviću, koji je zakleti partizanovac, to nikako nije po volji. Uporno vrši pritsak na mog sina Nikolu, kog ponekad dovedem na snimanje i koji je već nepokolebljivo zvezdaški opredeljen, ali sa svojih šest godina, voli i palačinke. Dete za sada odoleva, ali i Dragan je uporan, mada palačinke više i nisu tako jeftine - šalio se "Giga Moravac".

"Bolji život" je serija koja je obeležila generacije i generacija...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading