POTREBNO IM JE LEČENJE Anćeloti o italijanskim fudbalerima koji su se ilegalno kladili

18:45 | 16-10-2023

Fudbal 0

"Jednostavno je, ne smete da se kladite"

Karlo Anćeloti
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Trener Real Madrida Karlo Naćeloti dao je komentar na skandal koji trese italijanski fudbal, a vezan je za ilegalno klađenje.

-To su velike greške, ti igrači su bolesni i potrebno im je lečenje. Sa naučne tačke gledišta, zavisnost od kockanja je bolest. Za mene je ovo, međutim, lični neuspeh i ne treba ga predstavljati kao mrlju celog italijanskog fudbala. Neka pravda bude zadovoljena. Po mom mišljenju, ovi momci su prekršili pravilo. To je bilo sasvim jasno svima, jednostavno je, ne smete da se kladite. Svi mi koji smo posvećeni ovome smo svesni. Zapravo, pre početka svake sezone, izričito ste upozoreni da je to zabranjeno i da to ne treba da radite.

Sve je krenulo od Nikola Fađolija koji je pokrenuo ceo lanac otkrivanja ilegalnog klađenja, nakon toga su isplivali još dva slučaja Nikolo Zaniolo i Sandro Tonali. 

Trenutno su dvojica fudbalera pod istragom u svojoj zemlji i povučeni su iz reprezentacije, a preti im suspenzija od tri godine. Poslednje ime koje je odjeknuo u javnost bio je Nikola Zalevski, fudbaler Rome koji još jedan u nizu fudbalera koji su se u Italiji kladili na fudbalske mečeve.

 

 

ZA više sporrtskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading