PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA Selektor Crne Gore odgovorio Piksiju

19:45 | 16-10-2023

Fudbal 0

Utakmica od velike važnosti i za jedne i za druge

Radulović optimista
EPA-EFE/Szilard Koszticsak

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović obratio se medijima pred meč osmog kola kvalifikacione grupe G za Evropsko prvenstvo protiv Srbije.

Meč je na programu u utorak u Beogradu od 20.45.

- Utakmica je prava prilika da se Crna Gora predstavi u pravom izdanju, ono što nas krasi u ovim kvalifikacijama. Da smo na dobrom putu pokazuje i ova činjenica da smo na korak do velikog takmičenja. Nećemo momke pritiskati previše, ono što zahtevam je da daju maksimum. U Podgorici smo 80 minuta kontrolisali meč, siguran sam da sutra možemo celu utakmicu. Ako to ponovimo možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Prvi cilj je da pružimo maksimum i da dostojno reprezentujemo naš fudbal. Ako to uradimo, radovaćemo se - rekao je Radulović i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Posle izvlačenja grupa sam rekao da je Srbija najjača u grupi. Nisam promenio mišljenje. Srbija je odigrala jednu od najboljih mečeva u Budimpešti, a nije pobedila. To je fudbal. Nismo ni mi zaslužili da izgubimo od Srbije u Podgorici, pa jesmo. Sve su to detalji. Srbija najkvalitetnija, najbolja ekipa. Ipak, imamo za pravo da se nadamo. Mi nismo izgubili od Mađarske, Srbija jeste dva puta, to nam daje dodatno samopouzdanje - dodao je Radulović.

Srbija je trenutno druga sa 10 bodova, dok je Crna Gora treća sa osam i utakmicom manje.

- Dobra stvar je što nama igraju dva rezultata. I pobeda i remi. Ali imamo svoj cilj. Ono što smo želeli, imamo. Do kraja smo u igri, ali je i Srbija. Doneće to veliku draž i neizvesnost. Spremamo se da damo sve od sebe, da kada napustimo stadion bude to uzdignutog čela - ističe šef struke Crne Gore.

Pričao je i zatim o komentarima selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

- Svako na svoj način priprema svoju ekipu. Psihološki i na terenu. Ja sam saglasan svime što je Piksi rekao, a iz naše grupe mogu da odu tri ekipe na Evropsko prvenstvo - zaključio je Radulović, aludirajući i na baraž kroz Ligu nacija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading