IZGLEDA DA JE SAPUNICI DOŠAO KRAJ Kilijan Mbape započinje pregovore o prelasku u novi klub

11:30 | 18-10-2023

Fudbal 0

Fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Kilijan Mbape počeće početkom naredne godine pregovore sa Realom u vezi prelaska u madridski klub, prenosi španska Marka.

IZGLEDA DA JE SAPUNICI DOŠAO KRAJ Kilijan Mbape započinje pregovore o prelasku u novi klub
EPA

 

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. On je tokom leta odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza, a odbio je nekoliko ponuda koje je imao iz Saudijske Arabije.

Marka podseća da će najbolji fudbaler "svetaca" u januaru imati priliku da pregovara sa svim zainteresovanim klubovima, pošto mu u junu 2024. ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom. Španski mediji navode da je predsednik Reala Florentino Perez odlučan u nameri da za vreme svog mandata dovede jednog od najboljih fudbalera sveta u madridski klub.

On je čak spreman da na kraju sezone angažuje trenera koji bi bio po volji francuskog napadača, pošto će italijanski stručnjak Karlo Anćeloti sigurno da napusti Real. Madridski klub je ranije više puta hteo da angažuje Mbapea, ali do dogovora nije došlo. Mbape (24) je član PSŽ-a od 2017. godine, a za klub iz Pariza je odigrao 269 utakmica i postigao je 220 golova. On se ove sezone na devet mečeva osam puta upisao u listu strelaca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading