"OBILIĆ SA ŽUTIM PANCIROM" Crnogorski navijači se oglasili posle haosa i incidenta u Beogradu

12:24 | 19-10-2023

Fudbal 0

Navijači Crne Gore pokušali su da se "operu" posle haosa koji je nastao na meču sa našim "orlovima" u Beogradu

Fudbalska reprezentacija Srbije
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Polomili su veliki broj stolica i bacali ih, uglavnom u pravcu redara i navijača na zapadnoj tribini.

- U toku drugog poluvremena iz prostora koji je bio rezervisan za redarsku službu, 'srpski Obilić sa žutim pancirom' prišao je ogradi i ukrao okačenu zastavu Udruženja Crnogoraca Kula, znači zastavu koja nije navijačka zastava i koja se prvi put i 'kačila' na našu ogradu - navodi "Utra Crna Gora" u saopštenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dodaju da nakon toga dolazi do njihove reakcije i sukoba sa redarskom službom i manjeg kontakta sa navijačima Srbije.

- Hrabri Obilić i nekoliko Jugovića sa zapada sa velikim plenom su trčali preko tribine, ali na njihovu žalost naleteli su na par momaka iz Crne Gore koji su im lagano oduzeli zastavu i pokušali da je vrate do naše tribine. U nemogućnosti da priđu 'kavezu' zastavu su pokušali da daju komesaru za bezbednost Fudbalskog saveza Crne Gore koji se nalazio na terenu. Zastavu im je oduzela Žandarmerija zbog provere i posle pet, šest minuta, ipak, dozvolila da bude vraćena i uručena osobi iz FSCG, koja nam je i vratila - dodaje se u saopštenju.

Zaključuju da čitava priča oko zastave staje u tih nekoliko rečenica, da ne žele nastavak prepucavanja, kao i da su svoju reakciju i stav ponosni, a iskoristili su saopštenje i da se zahvale službi Hitne pomoći Srbije koja je nakon utakmice reagovala i pružila pomoć navijačima koji su imali povrede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading