CRNO-BELI NASTAVLJAJU NEPOBEDIVI NIZ Partizan se mučio do 70. minuta, a onda napunio mrežu Spartaka

21:52 | 20-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak sa 3:0 u Subotici u meču 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Fudbal
FK Partizan

Prvo poluvreme meča na severu Bačke bilo je zaborav, nijedna ekipa nije uspela da napravi ozbiljniju šansu.

Partizan je postigao gol u 61. minutu, ali je on posle intervencije VAR tehnologije poništen. Posle centaršuta Gajasa Zahida, Mihajlo Ilić je prvo pogodio stativu, ali se lopta ponovo odbila do njega i završila u mreži domaće ekipe, ali ga je pri tom udarila u ruku, pa je gol opravdano poništen.

Ono što nije uspeo jedan štoper Partizana, jeste drugi. Kapiten Svetozar Marković je u 69. minutu, posle uigrane akcije iz kornera, udarcem nogom sa desetak metara zakucao loptu pod prečku.

Fudbal FK Partizan
 

Gajas Zahid je duplirao prednost Partizana u 77. minutu posle asistencije rezerviste Nemanje Nikolića. Još jedan rezervista je bio asistent, Ksander Severina, ofanzivni vezista je dodao loptu Mateusu Saldanji u 81. minutu za konačnih 3:0.

Partizan je prvi na tabeli sa 28 bodova, sedam više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja ima i meč manje. Spartak je ostao na osmom mestu sa 15 bodova. Spartak će u narednom kolu, sledećeg vikenda, u goste niškom Radničkom, dok će Partizan u sredu, u zaostalom meču, gostovati u Kragujevcu protiv Radničkog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading