OGLASIO SE MENIG NAKON SUKOBA SA DULJAJEM Samo zajedno možemo napred

13:15 | 22-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana pobedili su u petak subotički Spartak rezultatom 3:0, a u centru pažnje bio je sukob Kvinsija Meniga i Igora Duljaja

Kvinsi Menig
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Menig se još na putu za Beograd pokajao zbog svog postupka, razgovarao je sa kolegama iz tima o svemu što se dogodilo, a holandski fudbaler je za Telegraf uputio izvinjenje koje obuhvata sam klub kao i navijače crno-belih.

NARUŠEN MIR U KUĆI Partizan pokreće disciplinski postupak protiv Duljaja i Meniga

On je objasnio kako je došlo do sukoba i kako je posle svega stvar rešena između njega i trenera, ali i saigrača.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu – kaže Kvinsi Menig za Telegraf.

On je istakao da nije bio srećan što je bio na klupi na prethodna dva meča.

- Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima, a nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava u svakom sportu, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano naspram fotografija koje su se pojavile, ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem i javnost, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima.

Holanđanin je normalno trenirao sa timom, iako su se pojavile netačne spekulacije o disciplinskom postupku protiv igrača i trenera.

- Razgovarali smo posle svega otvoreno i iskreno, razumeli smo se što je najbitnije i zaključili da samo zajedno možemo napred. Zahvalan sam na razumevanju treneru, saigračima, klubu, kao i navijačima koji nas neverovatno bodre svaku utakmicu. Klub je iznad svega i svih, zato sam svima rekao da na mene mogu da računaju sto odsto i da je najvažnije da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobedama, da ostane na prvoj poziciji. Sve drugo je u ovom trenutku potpuno u drugom planu – jasan je Kvinsi Menig.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading