MISTERIOZNI PAKET Trener Lapciga pred Zvezdu dobio poklon iz Partizana

11:56 | 23-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Lajpciga a trener tima iz Nemačke, Marko Roze dobio je zanimljivu poruku

Marko Roze
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

U pitanju je Marko Roze koga je Zvezda upoznala još 2018. u plej-ofu kvalifikacija za elitno takmičenje kada je vodio Salcburg, a koji se u intervjuu za "Frankfurter algemajnte cajtung" nije previše dotakao Zvezde. Preciznije, nije uopšte govorio o svom narednom protivniku.

Ono što je zanimljivo je da je novinar Sebastijan Stir, koji ga je intervjuisao, primetio da se na ormariću u Rozeovoj kancelariji nalazi paket iz Beograda. 

- Prijatelj iz Partizana želi mu puno sreće protiv Crvene zvezde, njegovog narednog rivala u Ligi šampiona", piše novinar i poručuje da Roze nije želeo da otkriva ni identitet prijatelja, a ni sadržaj paketa. Štaviše, odmah je prekinuo razgovor na ovu temu zanimljivim zaključkom:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- U fudbalu pokloni postoje samo van terena - nasmejao se trener Roze koji je tokom igračkih dana igrao za Lajpcig (ne Red Bul), Hanover i Majnc.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading