ISKORISTILI SMO REPREZENTATIVNU PAUZU DA SE SPREMIMO Nenad Milijaš pred duel sa Lajpcigom

14:11 | 23-10-2023

Fudbal 0

Omladinci Crvene zvezde će u sredu od 15.30 časova gostovati ekipi Lajpciga.

Liga šampiona
Fk Crvena Zvezda

Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je danas da njegove fudbalere očekuje zahtevan meč protiv Lajpciga u trećem kolu Lige šampiona.

KAKVA JE OVO KVOTA? Kladionice ponizile Zvezdu, kao da drugoligaš igra sa Lajpcigom

-Kroz prethodnih mesec dana smo prošli zahtevan mini ciklus utakmica, gde ubrajamo duele protiv Mančester sitija i Jang bojsa, kao i susrete u Omladinskoj ligi Srbije. Potom smo iskoristili reprezentativnu pauzu da se temeljeno pripremimo za sve ono što nas očekuje u narednom periodu- rekao je Milijaš za zvanični sajt kluba.

Omladinci Crvene zvezde su pre tri dana odigrali 1:1 sa ekipom Partizana u derbi meču Omladinske lige Srbije.

-Poslednji meč koji smo odigrali je večiti derbi, a igrajući ga mnogo puta u karijeri, noseći crveno-beli dres, znam koliko ne samo fizički, već i emotivno izmori igrače. Međutim, veoma sam zadovoljan načinom na koji mladi fudbaleri pristupaju obavezama, konkretno treninzima i utakmicama. Marljivo radimo na pripremi meča protiv Lajpciga i znamo da nas očekuje zahtevan duel. Verujem u momke i siguran sam da će dati svoj maksimum, sve u cilju pripreme igrača za prvi tim Crvene zvezde-istakao je Milijaš.

Mladi fudbaler Crvene zvezde Novak Gojkov naveo je da je ekipa sa nestrpljenjem čeka put u Nemačku.

-LŠ za mlade je velika scena na kojoj želimo da pokažemo snagu Zvezdine fudbalske akademije. Smatram da smo to uspeli protiv Jang bojsa, kada smo odigrali vrlo dobar meč, ispunivši tehničko-taktičke detalje. Postigao sam gol na tom susretu i uvek sam tu da pomognem ekipi, ali bio bih pođednako srećan da bilo ko od saigrača zatrese mrežu. Znamo da neće biti lako protiv Lajpciga. Međutim, putujemo u Nemačku da se nadigravamo i prezentujemo Crvenu zvezdu u punom sjaju- istakao je Gojkov.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih inforamacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading