REČI KOJE SU ŠOKIRALE SVE Fudbaler Lajpciga tvrdi: Zvezda je odvratan protivnik

09:04 | 24-10-2023

Fudbal 0

Ovakve reči niko nije očekivao...

FK Lajcpig

Fudbaler Lajcpiga, Kristof Baumgartner, govorio je opredstojećoj utakmici sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

Austrijanac koji igra na poziciji ofanzivnog veziste je stigao u Lajpcih ovog leta nakon pet godina provedenih u Hofenhajmu sa kojim je igrao protiv crveno-belih.

Hofenhajm i Zvezda su bili rivali u grupnoj fazi Lige Evropa u sezoni 2020/21, a Baumgartner je na utakmici odigranoj u Nemačkoj bio strelac vodećeg pogotka za Hofenhajm, u pobedi tog tima rezultatom 2:0.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Drugi susret, u Beogradu, završen je bez golova.

- Veoma robusan i 'odvratan' protivnik koji vam kvari igru kada imate loptu. Pre svega ih definiše igra u defanzivi. Neće nam ništa pokloniti, moramo da budemo spremni na to i da nametnemo naš stil igre. Ako to uradimo, onda sam uveren da možemo da pobedimo u obe utakmice - rekao je Baumgartner.

Gol protiv Zvezde postigao je na svojoj prvoj utakmici u evropskim takmičenjima.

- Zaista lep trenutak kojeg volim da se sećam. Prvi golovi su uvek nešto posebno. Možda ću u sredu postići i prvi gol u Ligi šampiona. Naravno da bi bilo sjajno da to ponovim protiv Beograđana - otkrio je Baumgartner.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading