BOSANAC NIJE IMAO DILEMU Igrao sa Ronaldom i Mesijem, evo ko je za njega bolji

11:22 | 24-10-2023

Fudbal 0

Bosanski fudbaler je istakao da se više zabavljao sa Ronaldom nego sa Mesijem

Miralem Pjaniić
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Fudbaler Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić jedan je od retkih koji može da se pohvali da je igrao sa Ronaldom i Mesijem, prema mišljenju mnogih, dvojici najboljih svih vremena.

VEĆ SE ZNA OSVAJAČ ZLATNE LOPTE ZA 2023. GODINU Procurila vest koja nikako nije smela da izađe u javnost

On je govorio za inostrane medije i nije dovodio u pitanje ko je ostavio bolji utisak.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Razgovarao sam mnogo sa Kristijanom, imam mnogo uspomena sa njim, on je vrhunski fudbaler. Najbolji sa kojim sam ikada igrao i sigurno među dva ili tri najboljih fudbalera u istoriji. Bio sam neverovatno srećan što sam igrao i sa Ronaldom i sa Mesijem i veoma je teško reći ko je bolji od njih dvojice  - kazao je Pjanić, a onda poentirao na "uvijen način": "Mogu samo da kažem da sam se više zabavljao sa Ronaldom nego sa Mesijem.

Trenutni fudbaler Sarže, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata istakao je da je njihovo rivalstvo završeno i da je to bilo zdravo rivalstvo.

- Ko god voli Ronalda ne mora da mrzi Mesija i obrnuto, jer su obojica vrhunski fudbaleri. Oni su promenili istoriju fudbala i to nastavljaju da rade.

Pjanić je tokom karijere igrao za Mec, Lion, Romu, pa Juventus od 2016. do 2020. godine kada je igrao sa Ronaldom, da bi potom igrao i sa Lionelom Mesijem jednu sezonu u Barseloni. Pre odlaska u Šardžu. nastupao je za Bešiktaš na pozajmici.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading