FUDBAL U PRVOM PLANU Igraju se ozbiljne utakmice, a ovako nešto nigde nećete naći

12:06 | 24-10-2023

Fudbal 0

Nigde nećete naći veće koeficijente

FK Mančester junajted
AP Photo/Jon Super

Bogat dan na fudbalskim terenima. Kako drugačije kad je na meniju Liga

šampiona, krem evropskog klupskog fudbala.
 

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas  dve kvote kakve nećete naći nigdena svetu , i tiču se kontinentalne elite.

U pitanju su jedinica na Mančester junajted protiv Kopenhagena, kao i dvojka na Arsnela u sukobu sa
Seviljom.

MANČESTER JUNAJTED - KOPENHAGEN (UTORAK, 21.00), KEC 1,37

Mančester Junajted se nije našao u najtežoj grupi u Ligi šampiona, ali za sada nikako da se poveže. U konkurenciji Bajerna je autsajder, ali u obračunima sa Galatasarajem i Kopenhagenom izabranici Erika ten Haga jasno očekuju drugo mesto i plasman u nokaut fazu.

Crveni đavoli su se u prvom kolu borili protiv Bajerna u Minhenu, ali su izgubili sa 3:4. U
domaćem meču sa Galatasarajem, Junajted je važio za favorita i u početku je sve išlo kako treba - prednost u igri, i vođstvo. Ipak, na kraju je meč završen porazom od 2:3. Naravno, još postoje šanse za plej-of, ali u
mečevima protiv Kopenhagena nema mesta grešci. Danski prvak je teško stigao do grupne faze, dva puta se našao na ivici provalije tokom kvalifikacija, ali sada izgleda solidno. U prvom kolu Kopenhagen je gostovao Galatasaraju i imao dva gola prednosti, međutim nije izdržao i završilo se 2:2. Lavovi su izgledali veoma dobro u meču sa Bajernom, pa iako su poveli na kraju su poraženi sa 1:2.

SEVILJA - ARSENAL (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,85

Sevilja očigledno ne uspeva da se konsoliduje u uvodnom delu sezone, iako u nekim mečevima pokazuje visok nivo igre. U Primeri su Rohiblanskosi u prošlom kolu uspeli da zadrže nalet Real Madrida na svom terenu i odigraju 1:1. Ipak, nalaze se tek na 13. poziciji na tabeli sa devet bodova iz istgo toliko duela. U Ligi šampiona, u prva dva kola, Sevilja je uzela dva poena. Prvo su izabranici Dijega Alonsa odigrali 1:1 sa Lansom, a potom remizirali sa PSV-om 2:2. Arsenal je sigurnom pobedom nad PSV- om od 4:0 počeo Ligu šampiona.

Činilo se da će u drugom kolu, gostujući u Lansu, uspeti da nadogradi svoj uspeh. Međutim, suprotno prognozama i očekivanjima, Tobdžije su izgubile rezultatom 1:2, iako su stigle do prednosti i stvorili mnogo šansi. Gubitak bodova u Francuskoj jasno je doveo do toga da sada treba da igra na pobedu u dva meča protiv Sevilje i osvoji maksimalan broj bodova. Arsenal je neporažen u Premijer ligi sa šest pobeda i tri remija. U poslednjem kolu tokom londonskog derbija nije

uspeo da savlada Čelsi (2:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading