PRED ZVEZDU Lajpcig uradio ogroman posao, rešeno važno pitanje

14:02 | 24-10-2023

Fudbal 0

Fudbaler Lajpciga i danski reprezentativac Jusuf Poulsen produžio je ugovor sa klubom do juna 2026. godine, saopštio je danas nemački bundesligaš.

FK Lajpcig
EPA

Poulsen (29) je član Lajpciga od 2013. godine, a imao je ugovor sa nemačkim klubom do kraja sezone.

"Priča Poulsena u Lajpcigu je neverovatna. Njegov put je počeo u trećoj nemačkoj ligi, a nastavio se do Lige šampiona. Neverovatno je provesti toliko vremena u jednom klubu. On je kod nas zaslužio poseban status. Ne smemo da zaboravimo da Poulsen ima samo 29 godina. Naši navijači ga veoma cene", izjavio je sportski direktor Lajpciga Ruven Šreder za zvanični sajt kluba.

Poulsen je za Lajpcig odigrao 370 utakmica i postigao je 85 golova uz 65 asistencija. Sa Lajpcigom je osvojio dva Kupa Nemačke i jedan Superkup. Za reprezentaciju Danske nastupio je na 73 meča i 12 puta se upisao u listu strelaca.

"Volim da igram za Lajpcig. Ove sezone sam konačno dostigao željenu formu. Radujem se svakom treningu, svakom meču i svakom novom izazovu. Sa Lajpcigom smo osvojili dva Kupa Nemačke, igramo u Ligi šampiona. Klub i ja smo zajedno odrasli. Brzo sam se sa čelnicima kluba dogovorio o produžetku ugovora. Izuzetno sam ponosan na poštovanje koje imam u klubu. Ponosan sam i na podršku navijača, koju imam tokom ovih godina", rekao je Poulsen za zvanični sajt kluba.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Lajpcig će sutra na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige šampiona.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading