ŠTA JE TO SPREMIO BAHAR? Trener Zvezde razmišlja o nekoliko velikih iznenađenja u postavi Zvezde protiv Lajpciga

07:30 | 25-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 igraju meč trećeg kola grupe G Lige šampiona.

Barak Bahar

Nakon poraza u Mančesteru od aktuelnog šampiona Evrope (1:3), te remija protiv Jang Bojsa na "Marakani" (2:2), Crvenu zvezdu očekuje još jedan težak ispit u grupnoj fazi Lige šampiona.

Crveno-beli su stigli u Lajpcig na megdan istoimenom klubu, a eventualni poraz samo bi dodatno potvrdio lošu formu u kojoj se prvak Srbije nalazi već mesecima.

Trener Barak Bahar sigurno da nije srećan kako stvari trenutno izgledaju u Zvezdi. Teško izvojevane pobede protiv Javora, Radničkog iz Niša i Kragujevca, porazi od Javora i Čukaričkog... sigurno da su naveli na razmišljanje izraelskog stručnjaka, ali i navijače.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

FK Crvena zvezda Marko Metlaš/Alo

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

To je jedan od glavnih razloga zašto Bahar razmišlja da napravi nekoliko velikih promena u Lajpcigu u nadi da će mu one doneti nešto novo i nešto drugačije. Jedna od njih i možda najveća je moguće pojavljivanje Jovana Mijatovića u starnih 11.

Mladi napadač trenutno je u nestvarnoj formi. Na poslednjih pet utakmica postigao je šest golova, od toga tri za reprezentaciju i isto toliko za Zvezdu. Upravo ta forma, pored gola za pobedu nad Javorom, mogla bi da bude svojevrsna nagrada za ofanzivca.

Pored njega ne treba isključiti i opciju da se u prvoj postavi nađe Gelor Kanga, po prvi put u Evropi ove sezone, ali i Aleksandar Katai. Čini se kako ih je Bahar testirao na prethodnim utakmicama i da je sada možda spreman da se "kocka".

Da li će to zaista tako biti, videćemo večeras...

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading