UVEK IGRAMO DA POBEDIMO Bahar posle potresnog izlaganja otkrio šta če biti ključ za Zvezdu protiv Lajpciga

19:03 | 24-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas gostuju Lajpcigu

Barak Bahar
Alo

Barak Bahar počeo je veoma emotivno ovu konferenciju za medije, i u suzama ispričao kako se oseća zbog rata njegove države i Palestine, a pomenuo je i svoju porodicu koja se nalazi u Izraelu. Nakon toga je govorio i o utakmici.

-Uvek igramo da pobedimo, sada u gostima protiv jakog protivnika, ali moja filozofija je da dođemo i pobedimo- rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar uoči utakmice protiv Lajpciga u Ligi šampiona.

-Znam da smo primili dosta golova u poslednje vreme. Ako pogledamo poslednji meč primili smo gol iz jednog šuta. Sve vreme želimo da napredujemo, da popravimo našu defanzivu. Naporno radimo na tome-istakao je Bahar na konferenciji za medije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Igramo protiv ekipe koja je sjajna u napadu, tako da ćemo morati da podignemo naš nivo u odbrani,-dodao je Bahar.

-Svi igrači su na raspolaganju, svi su srećni. Postoji zdrava konkurencija. Čekamo sutra, pa ćemo videti- poručio je Bahar i potvrdio da će Jovan Mijatović i Kosta Nedeljković ostati deo prvog tima.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading